SVT Salongen 2018


Min TV-debut

Att jobba med TV har alltid varit lite av en dröm. Men att gå från att stå i kulisserna och göra makeup och hår - så hamnade jag nu istället framför kameran tillsammans med 7 andra deltagare. Rakt in i rampljuset! 

 

Under 2 månader hösten 2018 var jag deltagare i en tv-reality som hette Salongen på SVT 1. Förutom att spela in veckoavsnitt så sände vi även live från den uppbyggda salongen i Göteborg - där vi klippte och färgade kunder i direktsändning 4 dagar i veckan. 

 

Inte nog med att det är roligt att utvecklas, att få göra reklam för mitt företag och mina kunskaper slog allt! Tack vare Salongen har jag nu kunder som vallfärdas från olika delar av Sveriges alla hörn och våren 2019 så kommer serien även att sändas i Norge.

 

WOW! Jag är så tacksam för den här upplevelsen och så glad över att få ha träffat så fantastiska människor.

 

 

Varje fredag i Live-sändningen hade vi olika teman för att fira in helgen. På bilden var veckans tema Halloween och i mitten bredvid mig Andreas Wijk, programledare.

 

Välbehövlig massage i inspelningspauserna. Dagarna med inspelningar var mycket längre än vad man kan tro - ibland satt vi i studion i 12 h i sträck innan man fick åka hem. Vi bodde minst två och två i företagslägenheter runtom i Göteborgs stad.

 

 

En av produktionsledarna, jag, Kim och Leart som också var deltagare i serien.